maanantai , 22 heinäkuun 2024
muodin ostospaikat

Muodin Ostospaikat – Löydöt ja Helmiä

Tervetuloa oppaaseemme muodin ostospaikoista Suomessa! Tässä artikkelissa esittelemme parhaat muotiliikkeet, shoppailuvinkit ja asiakkaiden ostoskokemukset. Olitpa sitten etsimässä uusimpia trendejä tai haluat tehdä kestäviä valintoja, täältä löydät tarvitsemasi tiedot. Tutustu erilaisiin muotikauppoihin, vinkkeihin shoppailuun ja löydä unohtumattomia helmiä muodin maailmasta.

Käytä artikkelia hyväksesi, kun suunnittelet seuraavaa ostosreissuasi tai etsit inspiraatiota uuteen asuun. Suomen muodin ostospaikat ovat vain napsautuksen päässä!

Kestävän muodin löytämisen helppous – MORICO

MORICO-merkki tarjoaa kestävän muodin ajattomia mallistoja erikoishintaan. Heillä on valikoimissaan loppumyyntituotteita, joita voi ostaa alennuksella. MORICO valmistaa vaatteensa lähellä Suomea ja Virossa vastuullisesti käyttäen kierrätyskankaita ja tukien kestävää tuotantoa Euroopassa. Löydät heidän verkkokaupastaan laajan valikoiman mekkoja, hameita ja uima- ja liikunta-asuja alessa.

Turvallinen vertaiskauppa – Vähänkäytetty.fi

vertaiskauppa

Vähänkäytetty.fi tarjoaa turvallisen vertaiskaupan, jossa voit ostaa ja myydä käytettyjä tuotteita. Sivuston pitäjät hoitavat tuotteiden postituksen ja maksuliikenteen, joten voit tehdä ostoksia useammalta myyjältä ja saada tuotteet samassa paketissa. Lisäksi heillä on palautusoikeus. Valikoimasta löytyy monenlaista tavaraa, mukaan lukien ketjuliikkeiden omia tuotteita.

Vertaiskauppa helposti ja turvallisesti

Vähänkäytetty.fi tarjoaa käyttäjilleen turvallisen alustan vertaiskauppaan, jossa voit luottaa siihen, että saat haluamasi tuotteen sovitussa kunnossa ja ajallaan. Heidän palvelunsa kautta voit tehdä ostoksia monelta eri myyjältä ja säästää postikuluissa, kun saat kaikki tuotteet yhdessä paketissa. Lisäksi heillä on palautusoikeus, joten voit huoletta kokeilla ja tutustua tuotteisiin ennen lopullista päätöstä.

Turvallinen vertaiskauppa Vähänkäytetty.fi tarjoaa palvelun, joka takaa ostajille turvallisen ja helpon ostokokemuksen. Voit tehdä ostoksia monelta eri myyjältä samassa paketissa ja hyödyntää heidän palautusoikeuttaan. – Asiakasarvio

Valikoimasta löydät laajasti erilaisia käytettyjä tuotteita, olipa kyse sitten vaatteista, elektroniikasta tai vaikkapa kodin sisustustuotteista. Heillä on myös tarjolla ketjuliikkeiden omia käytettyjä tuotteita, joten voit löytää suosikkimerkkisi tuotteita edullisesti ja ekologisesti. Vähänkäytetyltä.fi:lta ostaminen on helppoa ja turvallista, ja voit luottaa heidän palveluihinsa.

Kierrätyskeskus.fi – Löydöt kierrätysmateriaaleista

kierrätysmateriaalit

Kierrätyskeskus.fi tarjoaa monipuolisen valikoiman hyväkuntoisia astioita, sisustustuotteita ja keräilyesineitä, jotka on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Heidän verkkokaupastaan löydät laadukkaita tuotteita suosituilta brändeiltä, kuten Arabia, Iittala, Pentik ja Opa. Kierrätyskeskus.fi yhdistää vastuullisen kuluttamisen ja kestävän suunnittelun tarjoamalla kierrätysmateriaaleista valmistettuja huonekaluja ja sisustustuotteita. Heidän oma ompelimonsa ja verstassaan, Plan B, valmistavat uniikkeja ja ekologisia vaihtoehtoja perinteisille tuotteille.

Kierrätyskeskus.fi haluaa edistää ympäristöystävällistä ja kestävää elämäntapaa tarjoamalla kuluttajille laadukkaita kierrätystuotteita. Verkkokaupasta ostaminen on helppoa ja kätevää, ja samalla tuet kestävää kehitystä. Tutustu Kierrätyskeskus.fi:n verkkokauppaan ja tee ainutlaatuisia löytöjä kierrätysmateriaaleista valmistetuista huonekaluista ja sisustustuotteista.

”Kierrätyskeskus.fi tarjoaa monipuolisen valikoiman kierrätysmateriaaleista valmistettuja astioita, sisustustuotteita ja keräilyesineitä. Heidän verkkokaupastaan voit ostaa suosittujen brändien tuotteita, kuten Arabiaa, Iittalaa, Pentikiä ja Opaa. Lisäksi heillä on oma ompelimo ja verstas, Plan B, jossa valmistetaan uniikkeja huonekaluja ja sisustustuotteita kierrätysmateriaaleista.”

Ostamalla Kierrätyskeskus.fi:n verkkokaupasta tuet kestävää kehitystä ja voit sisustaa kotisi ekologisesti kierrätysmateriaaleista valmistetuilla tuotteilla. Tee vastuullisia valintoja ja löydä upeita kierrätyskeskuksen aarteita verkkokaupasta!

Suositut design-löydöt – Franckly

käytetyt designtuotteet

Finnish Design Shopin kuratoima Franckly tarjoaa yli kolmensadan brändin käytettyjä designtuotteita. Heidän valikoimastaan löytyy design-huonekaluja, valaisimia, astioita ja sisustustuotteita.

Voit tehdä upeita design-löytöjä huippubrändeiltä kuten Alvar Aalto, Arne Jacobsen ja Marimekko.

Vintage- ja design-esineitä – Nordic Vintage Shop

vintage

Nordic Vintage Shop tarjoaa laajan valikoiman ruotsalaisia vintage- ja design-esineitä. Heidän valikoimastaan löytyy esimerkiksi 50- ja 60-luvun huonekaluja, ruokapöytiä, senkkejä ja kattovalaisimia. Tuotteiden kuntoon kiinnitetään erityistä huomiota, ja ne toimitetaan koko Suomeen.

Vintage-designia – Roomage

vintage-design

Helsinkiläinen Roomage tarjoaa laajan valikoiman kotimaista ja kansainvälistä vintage-designia. Heidän valikoimastaan löydät niin huonekaluja kuin sisustustuotteita, kuten valaisimia ja taidelasia.

Voit tutustua tuotteisiin heidän verkkosivuillaan ja myymälässään Helsingissä. Tarjolla on myös kotiinkuljetuspalvelu.

Antiikki ja käyttötavarat – Huushollin aarteet

huushollin aarteet antiikki käyttötavarat huonekalut

Huushollin aarteet tarjoaa laajan valikoiman antiikkia, käyttötavaroita, huonekaluja ja monenlaista keräilylasia, leluja ja maalauksia. He ostavat ja myyvät irtaimistoja sekä konkurssi- ja kuolinpesiä. Valikoima on vaihtuva ja monipuolinen, tarjoten jokaiselle jotakin.

Huushollin aarteet on paikka, josta voit löytää ainutlaatuisia antiikkiesineitä ja käyttötavaroita. Heidän kattava valikoimaan sisältää kaikkea keräilylasista leluihin ja maalauksiin. Voit myös myydä heille omia käyttötavaroita, irtaimistoja tai perintöesineitä. Huushollin aarteet tarjoaa jatkuvasti vaihtuvan ja monipuolisen valikoiman, josta jokainen voi löytää jotain kiinnostavaa.

  • Huonekalut – Antiikkihuonekalut ja vintage-huonekalut, jotka tuovat persoonallisuutta kotiisi.
  • Käyttötavarat – Klassiset astiat, astiasarjat ja keittiötarvikkeet, jotka luovat tunnelmaa ruokapöytään.
  • Keräilylasit – Harvinaiset lasiesineet, kuten lasipullot, maljat ja koriste-esineet, jotka ovat keräilijöiden aarteita.
  • Lelut – Vanhat lelut ja keräilykohteet, jotka vievät sinut takaisin lapsuuteen.
  • Maalaukset – Öljyvärimaalaukset ja taideteokset, jotka tuovat taidetta seinillesi.

Huushollin aarteet tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden löytää mielenkiintoisia esineitä menneiltä ajoilta ja luoda persoonallista sisustusta. Etsiessäsi antiikkia, käyttötavaroita tai keräilyesineitä, Huushollin aarteet tarjoaa laadukasta valikoimaa ja luotettavaa palvelua.

Kirpputori verkkokauppana – Punavuoren Patina

kirpputori

Punavuoren Patina on helsinkiläinen kirpputori, jolla on myös verkkokauppa. Heidän valikoimastaan löydät vaatteita, koruja, antiikkia ja design-esineitä.

Erityisesti kannattaa tarkastella heidän myynnissä olevia Marimekko- ja Tampellan retrokuoseja sekä kankaita, joista voit tehdä omia verhoja tai pöytäliinoja.

Kirpputorilta löydöt voivat olla todellisia aarteita. Punavuoren Patinan verkkokaupasta voit helposti selata heidän laajaa valikoimaansa ja tehdä vaateostoksia, korulöytöjä, antiikkilöytöjä tai hankkia kauniita design-esineitä kotiisi. Kirpputorin verkkokauppa tarjoaa mahdollisuuden tehdä löytöjä missä tahansa ja milloin tahansa, ilman että tarvitsee etsiä käytettyjen tavaroiden aarteita fyysisesti paikan päältä. Tämä helpottaa shoppailua ja avaa mahdollisuuden löytää juuri sinulle sopivia ja uniikkeja tuotteita.

Marimekko ja Tampella ovat suomalaisia designbrändejä, joiden suosio on säilynyt vuosien varrella. Niiden retrokuosit ja kankaat ovat edelleen haluttuja ja trendikkäitä. Punavuoren Patina tarjoaa mahdollisuuden hankkia näitä klassikoita edullisesti ja ekologisesti kirpputorilta.

Älä unohda tarkastella myös antiikkitavaroita ja design-esineitä. Kirpputorilta voi löytyä vanhoja huonekaluja, koruja ja muita keräilyesineitä, jotka tuovat kotiin uniikin ja persoonallisen ilmeen. Voit myös tehdä löytöjä arvostetuilta suunnittelijoilta.

Kuopion aarteet – Tallilyhdyn aittapuoti

huonekalut

Kuopiossa sijaitseva Tallilyhdyn aittapuoti on huonekalujen ja sisustustuotteiden aarreaitta. Tarjolla on laaja valikoima sekä uusia että käytettyjä huonekaluja sekä uniikkeja tuunattuja tuotteita. Tallilyhdyn aittapuodista voit löytää täydelliset huonekalut kotisi sisustukseen tai löytää täydentäviä yksityiskohtia. Voit myös tuunata kierrätyslöytöjäsi itse kalkkimaaleilla, vahoilla ja lakoilla, jotka Tallilyhdyn aittapuoti tarjoaa. Tee kierrätysmateriaaleista omannäköisiä sisustuselementtejä ja anna kodillesi uniikki ilme.

Etsi täydellinen huonekalu kodin sisustukseen

Tallilyhdyn aittapuoti tarjoaa laajan valikoiman huonekaluja eri tyyleihin ja tarpeisiin. Etsitpä sitten modernia, klassista tai maalaisromanttista huonekalua, löydät varmasti sopivan vaihtoehdon. Valikoimasta löytyy esimerkiksi sohvia, ruokapöytiä, sängynrunkoja, kirjahyllyjä ja monia muita huonekaluja. Voit harmonisoida kodin sisustuksen yhdistämällä erilaisia huonekaluja ja luoda näin ainutlaatuisia sisustuskokonaisuuksia.

Tuunaa kierrätyslöydöt omaan tyyliisi

Jos olet kiinnostunut kierrätysmateriaaleista ja haluat tehdä kotiisi uniikkeja sisustuselementtejä, Tallilyhdyn aittapuodin tarjoamat kalkkimaalit, vahat ja lakat ovat täydellinen valinta. Voit tuunata vanhoja huonekaluja tai muita kierrätyslöytöjä omannäköisiksi ja luoda näin ainutlaatuisen tunnelman kotiisi. Anna luovuutesi näkyä ja luo persoonallinen sisustus, joka kertoo tarinaa ja heijastaa omaa tyyliäsi.

”Tallilyhdyn aittapuoti tarjoaa laajan valikoiman huonekaluja ja sisustustuotteita. Heiltä löydät sekä uusia että käytettyjä huonekaluja sekä tuunattuja tuotteita.”

Tallilyhdyn aittapuodista saat inspiraatiota ja apua kodin sisustamiseen. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua löytämään täydelliset huonekalut ja tarjoaa vinkkejä tuunaamiseen. Tule vierailemaan Tallilyhdyn aittapuotiin Kuopioon ja löydä upeimmat sisustuselementit kodillesi. Anna persoonallisuutesi heijastua kodin sisustuksessa ja tee siitä viihtyisä ja tunnelmallinen paikka viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa.

Kiinnostava kohtaanto – Mjuk

kierrätys huonekalut design retro

Espoolainen Mjuk on erikoistunut kierrätyshuonekaluihin, ja heillä on valikoimissaan niin moderneja huonekaluja kuin design- ja vintage-helmiä. Voit tehdä upeita löytöjä suunnittelijoilta kuten Paavo Tynell, Alvar Aalto, Arne Jacobsen ja Yrjö Kukkapuro. Heidän valikoimistaan löydät huonekaluja eri aikakausilta ja tyyleistä, kuten retro, skandinaavinen ja industriaalinen design. Olipa etsinnässäsi sitten kaunis nojatuoli, tyylikäs ruokapöytä tai ainutlaatuinen valaisin, Mjuk voi auttaa sinua toteuttamaan sisustusunelmasi.

Kierrätyksen lisäksi Mjukilla on myös hakuvahdin ominaisuus, joka ilmoittaa sinulle, kun haluamiasi tuotteita tulee myyntiin. Näin voit olla ensimmäisten joukossa tekemässä hankintasi.

Mjukin verkkosivuilla voit selata heidän laajaa valikoimaansa ja löytää juuri sinulle sopivat huonekalut kotiisi tai toimistollesi. He tarjoavat myös asiantuntevaa palvelua, joten voit kysyä heiltä lisätietoja haluamistasi tuotteista tai saada sisustusvinkkejä. Huonekalujen lisäksi Mjuk tarjoaa myös muita sisustustuotteita, kuten valaisimia, mattoja ja koriste-esineitä.

Asiakaskokemukset Mjukista:

”Mjuk on yksi suosikkikohteistani huonekalujen ostamiseen. Heillä on aina laaja valikoima erilaisia huonekaluja eri aikakausilta ja tyyleistä. Olen löytänyt sieltä upeita vintage-löytöjä ja moderneja designhuonekaluja, kuten Alvar Aallon tuotteita. Lisäksi henkilökunta on erittäin avuliasta ja ammattitaitoista.”

– Laura, Helsinki

”Mjukilla on todella mielenkiintoinen valikoima huonekaluja. Olen erityisen kiinnostunut retro- ja vintage-huonekaluista, ja olen löytänyt sieltä paljon kauniita ja uniikkeja kappaleita. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan Mjukin tarjontaan, jos etsit jotain erityistä sisustukseesi.”

– Markus, Espoo

Mjuk tarjoaa inspiroivan valikoiman kierrätettyä designia ja retrohuonekaluja. Heidän laadukkaat ja persoonalliset tuotteensa tekevät sisustuksestasi uniikin ja kestävän valinnan.

Suomen suurin verkkotori – Tori.fi

Tori.fi on Suomen suurin verkkotori, jossa voit myydä ja ostaa käytettyjä tuotteita. Tori.fi tarjoaa laajan valikoiman eri tuotekategorioita, joten löydät varmasti etsimäsi. Erityisesti Tori.fi on mainio paikka löytää suomalaisia klassikkobrändejä, kuten Marimekko, Artek, Fiskars, Arabia ja Iittala.

Torin valikoima vaihtelee nopeasti, joten kannattaa selata sivustoa usein tai ottaa käyttöön hakuvahdin, jotta pääset ensimmäisten joukossa tutustumaan uusiin käytettyihin aarteisiin. Tori.fi on luotettava ja turvallinen paikka tehdä kauppoja, ja voit olla varma käytettyjen tuotteiden laadusta ja alkuperästä.

Jos haluat myydä käytettyjä tavaroita, Tori.fi tarjoaa helpon ja kätevän tavan tavoittaa laajan ostajakunnan. Voit asettaa omat hinnat ja tehdä sopimuksen ostajan kanssa suoraan. Tori.fi on suomalaisten suosima paikka ostaa ja myydä käytettyjä tuotteita, joten kannattaa ehdottomasti tarkistaa heidän tarjontansa.

”Tori.fi on erinomainen paikka löytää suomalaisia klassikkobrändejä ja tehdä hyviä käytettyjä löytöjä.”
– Käyttäjäarvio

Niin ostajana kuin myyjänäkin, Tori.fi tarjoaa sinulle helpon ja käyttäjäystävällisen tavan tehdä kauppoja. Tutustu valikoimaan, löydä suosikkibrändisi ja tee uniikkeja käytettyjä löytöjä!

Helppo ja turvallinen ostoskokemus – Huuto.net

käytetyt tuotteet

Huuto.net on toinen suosittu verkkotori, jolla voit ostaa ja myydä käytettyjä tuotteita. Sivustolta löydät laajan valikoiman Suomi-klassikoita ja keräilyesineitä. Voit tehdä ostoksia turvallisesti, sillä Huuto.net tarjoaa turvallisen maksujärjestelmän ja käyttäjät voivat jättää palautetta toisilleen. Sivustolla on myös hakutoiminto, jonka avulla voit helposti etsiä haluamiasi tuotteita.

Käytettyjen tuotteiden valikoima

Huuto.netissä voit löytää kaikenlaisia käytettyjä tuotteita. Valikoimaan kuuluu muun muassa vaatteita, elektroniikkaa, huonekaluja, kirjoja, leluja ja urheiluvälineitä. Voit tehdä löytöjä suosituilta brändeiltä ja löytää uniikkeja vintage-tuotteita. Huuto.netin verkkotori tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden löytää käytettyjä Suomi-klassikoita ja harvinaisia keräilyesineitä, jotka voivat olla vaikeasti saatavilla muualta.

”Huuto.netin verkkotori tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden löytää käytettyjä Suomi-klassikoita ja harvinaisia keräilyesineitä.”

Turvallisuus ja luotettavuus

Huuto.netin verkkotori on suunniteltu tarjoamaan turvallisen ostoskokemuksen kaikille käyttäjille. Sivusto käyttää turvallista maksujärjestelmää, joka suojaa ostajan ja myyjän etuja. Voit myös luottaa muiden käyttäjien antamiin palautteisiin ja arvioihin, jotka auttavat sinua tekemään viisaan ostopäätöksen. On myös hyvä tietää, että Huuto.netissä on hakuvahdin ominaisuus, jonka avulla voit asettaa hälytyksen haluamistasi tuotteista. Näin et jää paitsi toivomistasi löydöistä.

Vintage-löytöjen helppous – Fargo

50-luvun design

Helsinkiläinen Fargo on erikoistunut vintage-tuotteisiin ja myy niitä myös verkkokaupassaan. Heidän valikoimastaan löydät erityisesti 50- ja 60-luvun designia sekä suomalaissuunnittelijoiden, kuten Ilmari Tapiovaaran, Aino Aallon ja Tapio Wirkkalan, tuotteita.

Tarjoamme tässä artikkelissa kattavan oppaan Suomen parhaisiin sisustuskauppoihin, joista voit löytää laadukkaita vintage-esineitä ja design-tuotteita. Yksi näistä kaupoista on Fargo, joka on kerännyt mainetta erityisesti 50- ja 60-luvun designin löytöjen myyjänä.

Fargon valikoimasta löydät mielenkiintoisia vintage-tuotteita eri aikakausilta. Heidän erikoisalaansa kuuluvat itse suunnitellut sisustusesineet, joissa he hyödyntävät suomalaisten suunnittelijoiden, kuten Ilmari Tapiovaaran, Aino Aallon ja Tapio Wirkkalan, töitä. Voit tehdä upeita löytöjä, jotka tuovat kotiisi retrohenkeä ja designin iloa.

Fargo tarjoaa turvallisen ja helpon tavan hankkia laadukkaita vintage-tuotteita. Voit tutustua heidän valikoimaansa verkkokaupassaan ja tehdä ostoksia vaivattomasti. Heillä on myös asiantunteva henkilökunta, joka auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet.

Hyödynnä Fargon laaja valikoima ja tee ainutlaatuisia löytöjä sisustukseesi!

Kiinnostavia tuotteita Fargo-verkkokaupasta:

  • Ilmari Tapiovaaran suunnittelema Pirkka-tuoli
  • Aino Aallon suunnittelema Savoy-maljakko
  • Tapio Wirkkalan suunnittelema Karhunlanka-kulho

Erikoistunut vintagesisustukseen – Oranki Vintage & Untiques

Oranki Vintage & Untiques on erikoistunut vintagesisustukseen ja tarjoaa laajan valikoiman käyttötavaroita ja antiikkia. Heidän valikoimastaan löydät monenlaisia mielenkiintoisia ostettavia vintagesisustuksen intohimoisille harrastajille. Voit tehdä ainutlaatuisia löytöjä, kuten pahkatuotteita ja rouheaa teollisuusestetiikkaa. Oranki Vintage & Untiques on paikka, jossa voit luoda persoonallisen ja aitoa tunnelmaa henkivän sisustuksen.

Oranki Vintage & Untiques tarjoaa myös laadukasta antiikkia, joka henkii menneiden aikojen viehätystä. Heidän kokoelmastaan löydät kauniita ja arvokkaita antiikkihuonekaluja, keräilyesineitä ja koriste-esineitä. Oranki Vintage & Untiquesissa saat ammattitaitoista palvelua ja voit luottaa siihen, että hankkimasi antiikki on aitoa ja hyvin säilytettyä.

Oli kyse sitten vintage-sisustuksesta tai antiikista, Oranki Vintage & Untiques tarjoaa laadukkaita ja uniikkeja tuotteita. Voit luoda kotiisi tai toimistollesi uniikin ja persoonallisen ilmeen heidän laajan valikoimansa avulla. Heidän kokoelmissaan on jotain jokaiseen makuun, joten käy tutustumassa heidän tarjontaansa ja tee löytöjä vintagesisustuksessa ja antiikkiharrastuksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *